Lær Apptitude lidt bedre at kende

Hos Apptitude har vi til sammen en bred vifte af kunnen. For at kunne fordybe os så meget som muligt har vi hver vores fokuspunkter - alt lige fra systemudvikling til hjemmesideudvikling og kreativ identitet. Læs om os herunder og lær os lidt bedre at kende. Vi glæder os til at lære dig at kende!

Billede af Tobias

Tobias er softwareudvikler. Han er god til backend-udvikling og brænder for at optimere arbejdsgange med teknologi. Når han ikke sidder og er nørd kan man finde ham langs kysten med en fiskestang.

Billede af Mikkel

Mikkel er softwareudvikler. Han er god til frontend-udvikling. Derudover dimser han også meget med hardware, netværk og holder sig opdateret på de nyeste teknologier.

Billede af Sarah

Sarah fra Det Lille Design Studio er grafiker og konceptudvikler. Vi har et rigtig godt samarbejde. Sarah arbejder med alt fra branding og grafisk design til visuel kommunikaiton og fotografering både i det digitale og til tryk.

Billede af Viggo

Viggo er kontorhund. Hans primære beskæftigelse er at lege med pivedyr og løbe hurtigt.

To softwareudviklere

Mikkel og Tobias har begge en professionsbachelorgrad i softwareudvikling samt flere års erfaring i faget. Mikkel har tidligere arbejdet en del med datavisualisering, og har medvirket i udvikling af platforme til at vedligeholde mekaniske komponenter. Tobias har arbejdet med systemudvikling og integrationsløsninger, og har beskæftiget sig meget med emner indenfor DevOps. I Apptitudes regi har vi ved at udnytte hinandens kompentencer bygget løsninger lige fra systemintegration til webshops

Vi starter altid et projekt ved at indsamle krav og tegne/designe, så vi er sikre på, at alle parter er enige og har en god forståelse for løsningen. Vi er store fortalere for softwaredesign, hvor vi ved at følge standarder designer vores løsninger både før, i løbet af og efter udvikling. Det hjælper til forståelse for både os som udviklere og dig som kunde, mens det bidrager til bedre forståelse for løsningens struktur efterfølgende, når der f.eks. skal vedligeholdes eller videreudvikles. Vi ved, at softwareprojekter ikke altid er forudsigelige, og krav kan ændre sig i løbet af projektet. Derfor arbejder vi agilt og leverer små bidder løbende i et stagingmiljø, så der er mulighed for at teste undervejs og modificere krav hvis nødvendigt.

Mikkel taler i banan

Lad os hjælpe dig med at løse dine problemer med teknologi. Vi er altid klar på en snak - giv os et kald, kom forbi til en kop kaffe eller skriv til os - du finder vores kontaktoplysninger her.

Vi er Københavnere

Små 20 minutter på cykel (naturligvis) fra indre by ligger et kontorfællesskab. Det ligger på Strandlodsvej 44, 3. sal på Amager, og der bor vi. Vi har god kaffe, kolde vand og gode mødelokaler. Kom forbi til en snak om hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed - vi er gode til at tegne!

Hos Apptitude har vi kompetencer, der komplimenterer hinanden, og vi benytter os meget af hinandens evner.