Apptitude kan alt...

...næsten da

Vi sætter altid pris på nye udfordringer. Af samme grund vil vi helst ikke sætte begrænsninger, hverken for os selv eller for vores kunder. Derfor tilbyder vi en lang række forskellige services inden for software- og webudvikling. Ser du ikke det du mangler? Så kontakt os og vi finder en løsning, der passer til dig!

Hvad kan vi hjælpe med?

Hjemmeside

Systemudvikling og -integration

App

E-commerce

Design

Hjemmesider kommer i mange typer. De ser oftes ens ud uden på men kan være vidt forskellige indeni. Alt efter behov, laver vi hjemmesider, som passer dit og din virksomheds behov. Om den er statisk, kræver et content management system (CMS) eller kræver at du selv kan bygge videre på det (page builder) finder vi en moderne løsning til det moderne web.

Forskellige behov

Virksomheder har forskellige behov, når det kommer til online tilstedeværelse. En ting er dog tilfælles, og det er den gode brugeroplevelse. En professionel hjemmeside er en vigtig kanal til dine kunder. Her kan I vise frem, hvad I tilbyder, samt række ud til jeres kunder med call-to-actions. Det kan være en kontaktformular, bookingkalender eller noget helt andet.

Hvis du skal tilbyde disse ting, er det vigtigt med en god brugeroplevelse. Undersøgelser viser, at indlæsningstider på 3 sekunder og derover resulterer i, at besøgende forlader siden igen. Derfor måler Google brugeroplevelse på hjemmesider og rangerer søgeresultater efter en score, der påvirkes markant af ting som hastighed, responsivt webdesign og synlighed af indhold. Et resultat der også har stor indflydelse på din eksponering i Googles søgeresultater.

Det basale

Når man udvikler en hjemmeside, bør helt basale ting som søgemaskine-optimering (SEO) med meta-data, brugervenlighed, optimering til alle skærmstørrelser og hastighed være en selvfølge. Formålet med en hjemmeside er i langt de fleste tilfælde at opnå en høj konvertering, og i første omgang skal man have tiltrukket trafik. Derfor dur det ikke at have en hjemmeside, hvor der kun er taget højde for, at den skal se smart ud. En sådan hjemmeside har selvfølgelig sin pris, og er målet bare at have en hjemmeside, man kan sende til andre for at dele opplysninger som telefonnummer og email, er der mange nemme gør-det-selv-løsninger og lignende til alt lige fra 1.000-20.000 kr.

Vi sørger for, at der er styr på alt det tekniske, så du kun skal tænke på dit indhold og din forretning. Vi tager dig hele vejen fra webdesign til en moderne hjemmeside, der lever op til moderne standarder og løser lige netop dit problem.

Det nørdede 

Som du kan læse om os, er vi, Mikkel og Tobias, to nørder. Vi elsker alt digitalt, og vi elsker at løse problemer med kode. Derfor holder vi os hele tiden opdateret på nye trends og bruger nye teknologier. Det er vigtigt at finde den rigtige teknologi til at løse det specifikke problem, og derfor ønsker vi ikke at forcere teknologi ned over projektet, bare fordi man kan få det til at virke. Vi er store fortalere for at bygge “headless” og går stærkt ind for static site generation - derfor taler jamstack i høj grad til os. Er der et andet behov, finder vi selvfølgelig den stack, der passer til problemet. 

Teknologier vi bl.a. benytter os af

Strapi
Next.js
React
TailwindCSS

Lever din hjemmeside op til de moderne standarder?

Få et gratis sundhedstjek af din hjemmeside