Opmålings-applikation til Arkitex A/S

Fra håndskrevne papir-formularer til online tilgængelige pdf-formularer. En digitalisering og automatisering af en manuel arbejdsproces.
Billede af Arkitex opmålings-applikation

Løsningen er udviklet som en web-applikation, der er optimeret til tablet, telefon og PC.

Det har vi udviklet: System-integrationWeb-applikation

Hvem er Arkitex?

Arkitex er experter i gardiner og solafskærmning til det professionelle marked og har over 25 års erfaring. De samarbejder med en lang række leverandører og kan levere produkter med specialmål og forskellige konfigurationer til deres kunder.

Billede af Arkitex gardin løsning

Udfordringen

Arkitex kontaktede os, da de havde et ønske om at optimere deres arbejdsgang. Montørerne udfyldte pdf’er i hånden og brugte lang til på at håndtere udprintet papir, der i sidste ende skulle tilbage på kontoret for at blive tastet ind på computeren. De var bundet af formatet på pdf’erne fra leverandørerne, og ønskede derfor en løsning, hvor de nemt kunne tilgå og redigere pdf’erne, automatisk få udfyldt standardinformation samt overføre filerne samlet til deres tilbudssystem i sidste ende.

Billede af Arkitex gardin løsning på Baggesenskolen

Løsningen

Billede af Arkitex opmålings-applikation

Vi har leveret et system til Arkitex, hvor deres montører kan logge ind og oprette tilbud eller redigere eksisterende samt oprette kunder. I systemet kan de vælge de forskellige bestillings-pdf’er, som udfyldes ude hos kunden. Med integrationen til Ordrestyring.dk kan montøren udfylde oplysninger og samle alle pdf’er til én fil, som tilføjes som dokumentation i Ordrestyring.dk, bare ved et tryk på en knap.

Løsningen er udviklet som en web-applikation, der er optimeret til tablet, telefon og PC. Den taler sammen med et API på serveren, der er koblet op med Ordrestyring.dk. Serveren sørger for alt det tunge arbejde, så montøren ikke mærker det på sin enhed.

Med denne digitalisering sparer Arkitex tid og undgår fejl ved manuelle indtastninger.

Teknologier til dette projekt:
Express
GraphQL
React