Persondatapolitik

Vi værdsætter vores privatliv - derfor respekterer vi også dit. Vi lover at passe godt på dine oplysninger, når du afleverer dem til os. På denne side kan du læse om hvordan og med hvilket formål, vi behandler dine oplysninger samt hvilke rettigheder, du har. Vi stræber efter at være så gennemsigtige som muligt og har forsøgt at gøre vores politik let forståelig og overskuelig.

Kontaktformular

Når du bruger vores kontaktformular til at bede om at blive kontaktet, accepterer du persondatapolitikken på denne side. Desuden accepterer du at blive kontaktet af os:

Apptitude ApS
Strandlodsvej 44, 3.
2300 København S
CVR: 42155349

Hvad bruger vi dine personoplysninger til?

Når du bruger vores kontaktformular til at anmode os om at blive kontaktet, oplyser du os om dit navn og eller virksomhed, email og eller telefonnummer samt en besked, der beskriver din henvendelse. Oplysningerne bruger vi til at danne os et indtryk af, hvem vi skal kontakte, så vi kan forberede os og hjælpe bedst muligt.

Læs om retsgrundlaget for indsamling, opbevaring og behandling af dine oplysninger i Databeskyttelsesloven artikel 6, stk. 1, litra b og f.

Opbevaring og videregivelse af dine personoplysninger

Dine oplysninger bliver opbevaret af os, så længe det er nødvendigt, hvorfor det afhænger af formålet, hvor længe vi opbevarer dem. Er der ikke længere et behov for at kontakte dig, sletter vi dine oplysninger. Vi sælger ikke dine oplysninger til tredjemand, ligesom vi ikke videregiver dine personoplysninger, medmindre der er tale om en af vores samarbejdspartnere. Eventuelle samarbejdspartnere aftales på forhånd og kan bl.a. indebære marketingbureauer eller designere.

Dine rettigheder

Du har ifølge Databeskyttelsesloven ret til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler, om dig, ligesom du har ret til at få urigtige oplysninger om dig slettet samt at klage til Datatilsynet over vores behandling af dine personoplysninger. Du kan læse mere i Databeskyttelsesloven.

Cookies

Apptitude indsamler oplysninger ved at benytte cookies til at måle performance og statistik. Der benyttes både egne og tredjeparts-cookies. Læs mere om cookies i Cookiebekendtgørelsen.

Du kan til enhver tid ændre dit samtykke til cookies på vores hjemmeside ved at klikke på Ændring af samtykke knappen i hjemmesidens footer.

Databehandleraftale

Vi sikrer forsvarlig opbevaring og behandling af persondata, når du indgår et samarbejde med Apptitude ApS. I den forbindelse vil vi udarbejde en databehandleraftale til projektet. Databehandleraftalen omhandler indsamling, opbevaring, sletning mv. af personoplysninger. Du kan læse mere om dataansvarlig og databehandler på Datatilsynets hjemmeside.