Webshop til salg af akkustikplader

WooCommerce webshop til salg af højt konfigurerbare produkter med mulighed for valg af printfiler, udskæringer, størrelser mm. 

rumdeler med logo

Hvad er Attentionboard?

Attention Group har udviklet en akkustikløsning, som de allerede sælger til en bred vifte af kunder i B2B-segmentet. Attention Group ønskede at nå ud til en bredere skare samt målrette B2C-segmentet og ville i den forbindelse have udviklet en webshop. Udviklingen blev påbegyndt af dem selv, som også stod for valg af WordPress og WooCommerce som webshop- og hjemmesideløsning. Da der blev behov for udvikling af mere komplicerede funktionaliteter, kom vi ind i billedet.
 

Løsning

Med erfaring indenfor de anvendte teknologier, kunne vi træde til og hjælpe med at løse deres problemstilling. Udviklingen bestod i en del kode i både PHP på serveren samt jQuery og HTML på klientsiden for at tilføre WordPress og WooCommerce ekstra funktionalitet, der understøtter Attention Groups forretningsrelaterede behov. Desuden er der blevet udviklet to integrationer til Dropbox som en del af ordreflowet på grund af de store printfiler samt integration til Shutterstock for at gøre det muligt at vælge deres billeder til print. 

rumdeler valg af udskæring

Mulighed for valg af forskellige udskæringer

Webshoppen er bygget op ved hjælp af den indbyggede pagebuilder i Avada, som Attention Group valgte, da de selv ønskede at have mulighed for at bygge sider, menuer mm. Design er også udviklet af Attention Group, mens vores rolle har været at konfigurere Avada og WooCommerce, så de rigtige skrifttyper, farver og former er sat op, og det er så nemt som muligt for Attention Group at lave ændringer og tilføjelser. Der er desuden blevet opsat betalingsgateway til modtagelse af kortbetaling og MobilePay samt integration til MailChimp.

Mangler du hjælp til integrationsløsninger, udvikling af webshop eller skal du bruge web udvikling til din eksisterende side? Vi står klar med professionel sparring. 

Attentionboard forside

Teknologier til dette projekt:

Mailchimp
WooCommerce