Lær Apptitude lidt bedre at kende

Hos Apptitude har vi til sammen en bred vifte af kunnen. For at kunne fordybe os så meget som muligt har vi hver vores fokuspunkter - alt lige fra systemudvikling til hjemmesideudvikling og kreativ identitet. Læs om os herunder og lær os lidt bedre at kende. Vi glæder os til at lære dig at kende!

Software- og konceptudvikling

Med flere års erfaring i udvikling af software har vi arbejdet med mange forskellige projekter. Fra datavisualisering og udvikling af platforme til systemudvikling og integrationsløsninger. Sarah har flair for design og konceptudvikling. Med to softwareudviklere i ryggen er der ingen grænser for, hvilke designs og koncepter der bliver bragt til den digitale virkelighed. I Apptitude har vi ved at udnytte hinandens kompentencer bygget løsninger lige fra systemintegration til cross-platform-apps

Vi starter altid et projekt ved at indsamle krav og tegne/designe, så vi er sikre på, at alle parter er enige og har en god forståelse for løsningen. Vi er store fortalere for softwaredesign, hvor vi ved at følge standarder designer vores løsninger både før, i løbet af og efter udvikling. Det hjælper til forståelse for både os som udviklere og dig som kunde, mens det bidrager til bedre forståelse for løsningens struktur efterfølgende, når der f.eks. skal vedligeholdes eller videreudvikles. Vi ved, at softwareprojekter ikke altid er forudsigelige, og krav kan ændre sig i løbet af projektet. Derfor arbejder vi agilt og leverer små bidder løbende i et stagingmiljø, så der er mulighed for at teste undervejs og modificere krav hvis nødvendigt.

Tobias - en af softwareudviklerne i Apptitude.

Tobias er softwareudvikler. Han er god til backend-udvikling og brænder for at optimere arbejdsgange med teknologi. Når han ikke sidder og er nørd kan man finde ham langs kysten med en fiskestang.

Mikkel - En af software udviklerene fra Apptitude.

Mikkel er softwareudvikler. Han er god til frontend-udvikling. Derudover dimser han også meget med hardware, netværk og holder sig opdateret på de nyeste teknologier.

Sarah - Grafisk designer.

Sarah er konceptudvikler. Hun arbejder med alt fra branding og grafisk design til visuel kommunikaiton og fotografering både i det digitale og til tryk.

Viggo - Kontor hunden.

Viggo er kontorhund. Hans primære beskæftigelse er at lege med pivedyr og løbe hurtigt.

Stor begejstring for teknologi

Hos Apptitude vil vi ikke bare levere en løsning, vi vil hjælpe din forretning med at vokse. Vi er nysgerrige og fokuserede på at finde den bedste løsning på jeres problem. Det er vigtig for os, at I får udviklet løsninger, der ikke kun passer til jeres forretning, men også skalerer, når jeres forretning vokser.

Vi udvikler lige fra e-commerce, websites og applikationer til systemintegration og robotisering (rpa) - kort sagt udvikler vi værktøjer, der hjælper jer med at drive en god forretning. Vores store nysgerrighed og erfaring med fullstack-softwareudvikling ser vi som en styrke, og vores ambition er at hjælpe jer med at navigere i en voksende verden af digitale muligheder.

Mikkel på banan telefonen

Lad os hjælpe dig med at løse dine problemer med teknologi. Vi er altid klar på en snak - giv os et kald, kom forbi til en kop kaffe eller skriv til os - du finder vores kontaktoplysninger her.

Vi er Københavnere

Bare et stenkast fra Københavns Hovedbanegård ligger et kontorfællesskab ved navn Republikken. Det ligger på Vesterbrogade 26, 1620 København V, og der bor vi. Vi har god kaffe, kolde vand og vi er omringet af gode spisemuligheder. Kom forbi til en snak om hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed - vi er gode til at tegne!

Hos Apptitude har vi kompetencer, der komplimenterer hinanden, og vi benytter os meget af hinandens evner.