Webshop til Storkene.dk

Design og udvikling af webshop til salg af merchandise og medlemskaber for den frivillige forening Storkene.dk
Storkeshoppen medlemskab

"Vores samarbejde med Apptitude er forløbet lige efter bogen. Deres forståelse for vores ønsker er på formidabel måde blevet omsat til en webshop, som er har et udseende og præg, præcis som vi havde i tankerne. Kommunikationen har hele vejen igennem været professionel og med respekt for overholdelse af tidsplaner og aftaler"

Det har vi udviklet: Web-applikationWebshop

Hvem er Storkene.dk?

Storkene.dk er en frivilig forening, der gør en kæmpe stykke arbejde for at beholde storken i Danmark. Ud over at observere og registere storke i den danske natur, bruger de bl.a. tiden på at planlægge udlandsture, afholde foredrag, fodre fastboende storke og opsætte storkereder. Du kan læse mere om Storkene.dks arbejde på deres hjemmeside eller støtte deres arbejde på deres nye merchandise-shop

Storkeshoppen kasket og anbefalede produkter

Udfordringen

Storkene.dk havde et ønske om en webshop til salg af merchandise, medlemskaber, foredrag mm. Opgaven bestod i at lave en platform, hvor de frivillige i foreningen selv kunne administrere produkter, priser, fragt og andre relevante indstillinger. Det var desuden et ønske at webshoppen ikke krævede for meget vedligeholdelse. Da Storkene.dk havde en hjemmeside i forvejen, skulle løsningen fungere som en slags underside med fokus på produkterne. 

Storkeshoppen indkøbskurv

Løsningen

Storkeshoppen kollektion beklædning

Løsningen blev udviklet ved hjælp af Shopify, som var den bedste balance mellem muligheden for at specialudvikle funktionalitet, samtidig med at det i fremtiden er nemt for Storkene.dk at vedligeholde. Der er blevet implementeret componenter ved brug af Liquid, som også er blevet brugt til dynamisk indhold i mails. Desuden har vi integreret til Mailchimp, hvor vi har opsat automations. 

Teknologier til dette projekt:
Shopify er et værktøj til at bygge og styre webshops. Shopify har et smart GraphQL API (måde at hente data), der gør det muligt at bygge specialdesignede webshops - dette kaldes headless e-commerce.
Shopify
Et program til udvikling af prototyper og design, af f.eks. hjemmesider og applikation.
Xd
Mailchimp er en marketing-automatiserings-platform, der bl.a. kan bruges til oprettelse af email-kampagner.
Mailchimp
Liquid er et open-source templating-sprog, der er udviklet af Shopify. Det gør det nemt at implementere dynamisk indhold i HTML.
Liquid