E-commerce løsninger

Skal I sælge produkter til jeres kunder enten B2C, B2B eller i begge segmenter, er vi klar til at finde den rigtige løsning, der passer til jeres behov. Det er ikke altid nødvendigt med en højt skalerbar specialløsning, der kan klare store udsving i besøgstal. Men er der et behov for specialudviklede dele såsom produkter og købeflows eller en løsning, der kan klare tunge workloads, så er vi selvfølgelig klar med rådgivining og finder en løsning til jer.

Webshop løsning

Behov for webshops

Et stigende antal webshops sættes i luften, og især Corona har medført en stigning i e-handel. Denne stigning medvirker ikke kun et voksende behov for webshops, der stilles også større krav til eksisterende webshop-løsninger. Det kan være faktorer som hastighed, sikkerhed, pålidelighed, brugervenlighed og design. 

Hvilken løsning passer til jer?

Der findes efterhånden mange løsninger til udvikling af webshops. Alt efter behov er det endda muligt at bygge sin egen webshop helt uden at være softwareudvikler - der findes for eksempel Shopify, hvor man kan bygge en professionel webshop i få trin. Det er ikke altid, at en forretning passer ind i den model. Der kan være behov for specialudviklede funktionaliteter, et unikt design eller noget helt tredje. Men hvad koster en webshop? Prisen varierer meget, og afhænger af virksomhedens unikke behov. Vi vil meget gerne tage en snak om, hvad det kræver at starte en webshop, og hvordan vi kan optimere en eksisterende.

Teknologier vi bl.a. benytter os af

Medusa Commerce
Next.js
Shopify
Stripe
Vendure
WooCommerce

Vi står for det nørdede

Verdenen indenfor e-commerce er vokset eksplosivt, og det kan være svært at følge med i den overvældende mængde af muligheder. Vores store interesse for teknologi betyder, at vi hele tiden holder os opdateret på de nyeste og mest spændende teknologier. Derfor sørger vi for, at jeres webshop lever op til moderne standarder - om det er at bygge en ny løsning eller opdatere den nuværende. 

Softwareudviklere der udvikler e-commerce løsning