Opmålings-applikation til Arkitex A/S

Fra håndskrevne papir-formularer til online tilgængelige pdf-formularer. En digitalisering og automatisering af en manuel arbejdsproces.

Arkitex tilbudssystem system dashboard

Løsningen er udviklet som en web-applikation, der er optimeret til tablet, telefon og PC

Det har vi udviklet:

System-integration

Web-applikation

Hvem er Arkitex?

Arkitex er experter i gardiner og solafskærmning til det professionelle marked og har over 25 års erfaring. De samarbejder med en lang række leverandører, og kan levere produkter med specialmål og forskellige konfigurationer til deres kunder. 

Arkitex solafskærmning
Arkitex sol afskærmningsløsning på en skole

Udfordringen

Arkitex kontaktede os, da de havde et ønske om at optimere deres arbejdsgang. Montørerne udfyldte pdf’er i hånden og brugte lang til på at håndtere udprintet papir, der i sidste ende skulle tilbage på kontoret for at blive tastet ind på computeren. De var bundet af formatet på pdf’erne fra leverandørerne, og ønskede derfor en løsning, hvor de nemt kunne tilgå og redigere pdf’erne, automatisk få udfyldt standardinformation samt overføre filerne samlet til deres tilbudssystem i sidste ende. 

Akritex tilbudssystem opretter en ordre

Løsningen

Vi har leveret et system til Arkitex, hvor deres montører kan logge ind og oprette tilbud eller redigere eksisterende samt oprette kunder. I systemet kan de vælge de forskellige bestillings-pdf’er, som kan udfyldes ude hos kunden. Med integrationen til Ordrestyring.dk kan montøren udfylde oplysninger og samle alle pdf’er til en fil, som tilføjes som dokumentation i Ordrestyring.dk, bare ved et tryk på en knap.

Løsningen er udviklet som en web-applikation, der er optimeret til tablet, telefon og PC. Den taler sammen med et API på serveren, der er koblet op med Ordrestyring.dk. Serveren sørger for alt det tunge arbejde, så montøren ikke mærker det på sin enhed.

Med denne digitalisering sparer Arkitex tid og undgå fejl ved manuelle indtastninger.

Teknologier til dette projekt:

Express er et JavaScript framework, der bruges til at bygge applikationer på server - fx. API'er.
Express
GraphQL er et sprog, der bruges til at hente data gennem et API. Det tillader komplicerede forespørgsler og gør det muligt at spørge om specifik data, så man kun henter det nødvendige i den specifikke forespørgsel.
GraphQL
Et JavasScript-bibliotek der bruger teknologier til at opdatere hjemmesider, uden at brugeren opfanger det.
React