Appudvikling

Vi hjælper virksomheder med udvikling af apps til både mobilenheder og web. Vi har erfaring med både native appudvikling samt cross platform appudvikling til iOS og Android. Står I med en idé til en applikation, ønsker I at løse en problemstilling, eller skal I have automatiseret et workflow, så står vi klar med rådgivning og finder den bedste løsning på jeres specifikke problemstilling sammen med jer.

App udvikling på en stor skærm

Mange typer apps

Du har sikkert en god idé om, hvad en app er, men for en god ordens skyld vil vi forsøge at definere ordet. Ifølge Den Danske Ordbog betyder app “edb-program der anvendes under et operativsystem, og som er udformet til at løse specielle opgaver”, men hvad betyder det helt præcist? I hverdagen bruger vi mange forskellige apps til mange forskellige ting. Det kan være alt lige fra afspilning af musik til beregning af tilbud og bogføring. I bund og grund er en app et computerprogram, der udfører en eller flere opgaver. Alt efter behov kan computerprogrammet f.eks. køre på din smartphone, computer eller en ekstern computer, der leverer funktionaliteten til din computer - også kaldet server og klient.

Webapplikation

En webapplikation eller web-app er et program, der kører på en server, og som kan tilgås via din browser på et af dine devices - det kan f.eks. være din computer eller telefon. Webapplikationer er meget udbredt og bruges til mange daglige opgaver. Som eksempel er dette opslag skrevet i CMS-systemet Strapi, som er en webapplikation, der tillader bearbejdning af indhold til eksempelvis vores hjemmeside. Du kender måske lignende CMS-systemer såsom WordPress, Contentful, SiteCore eller Umbraco. Et andet eksempel er det sociale medie LinkedIn, der hjælper os med at holde netværket ved lige. 

Teknologier vi bl.a. benytter os af

Et open-source web framework udviklet af Google til at bygge dynamiske web applikationer.
Angular
Et værktøj udviklet af Ionic til at udvikle cross-platform apps. Et projekt vil derfor kunne dække både iOS, Android og web.
Capacitor
Et JavasScript-bibliotek der bruger teknologier til at opdatere hjemmesider, uden at brugeren opfanger det.
React
React Native er et JavaScript-bibliotek, der er bygget på React, og som gør det muligt at bygge løsninger, der virker på tværs af flere platforme - fx. iOS og Android.
React Native
App på en iPad Pro

Cross platform & native apps

Hvis du skal have udviklet en app, skal det besluttes hvilken eller hvilke platforme, den skal bygges til. Alt efter behov kan du får udviklet din app native eller cross platform. Native apps er udviklet specifikt til et styresystem - det kan være iOS, hvor man udvikler i Swift og Objective C. Native apps tager længere tid at udvikle, da de skal udvikles specifikt til hver enkelt styresystem, dog er det nemmere at opnå en bedre brugeroplevelse og højere performance. Skal du have udviklet en app til flere platforme, kan den med fordel udvikles som cross platform app. Da man kun arbejder med en kodebase, er udviklingstiden kortere og dermed billigere. Dog risikerer man lavere performance, ligesom at nye features fra styresystemerne kan være længere undervejs. 

Forvirret som en mops

Brug for hjælp?

Har du behov for at få udviklet en applikation til at løse hverdagens opgaver? Eller måske automatisere et arbejdsflow og fjerne alle de kedelige opgaver? Vi kan hjælpe med udvikling af applikationer, der hjælper dig og dine kollegaer i dagligdagen. Skal I have digitaliseret et arbejdsflow, udviklet en platform til visualisering af data, udviklet en applikation, der integrerer med jeres andre systemer, eller noget helt fjerde? Vi er klar med opfindsomhed, kreativitet og professionel sparring.